Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de son haftalarda kademeli olarak yükseliş gösteren altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde yatay seyirde devam ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son haftalarda kademeli olarak yükseliş gösteren altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde yatay seyirde devam ediyor. Uzmanlar, geçtiğimiz günlerde yaşanan artışların ardından fiyatların bir süre daha dengede kalacağını, ancak sonraki günlerde tekrar yükseliş trendine girebileceğini öngörüyor.

Ekonomist İslam Memiş, bu hafta para piyasalarında sakin bir seyir beklediğini belirtti. Memiş, yatırımcıların özellikle Euro bölgesi enflasyon verisinin açıklanacağı Cuma gününe dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı; ‘Bu hafta borsa ve Euro yatırımcısının dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü borsaya giriş ve Euro'dan parite üzerinden altın almak için fırsat kollaması gerekiyor’ dedi.

İslam Memiş, ons altın tarafında kar satışları beklediğini ve EUR/USD paritesinde bir gerileme olabileceğini ifade etti. Bu durumun yatırımcılara Euro ile altın veya gümüş almak için uygun bir hafta olabileceğini işaret etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 28 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,743
Satış: 2,744

Çeyrek altın
Alış: 4,520
Satış: 4,590

Yarım altın
Alış: 9.069
Satış: 9.172

Cumhuriyet altın
Alış: 18.111
Satış: 18.290