Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Altın fiyatları kademeli yükseliş trendine girdi. Sabahın erken saatlerinde yükseliş eğilimde olan altın fiyatları akşam saatlerinde doğru aşağı yönlü hareket ettiği gözlemlendi. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, son günlerde kademeli bir yükseliş trendine girdi ve piyasalarda dikkatle izlenmeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde artış gösteren altın fiyatları, akşam saatlerine doğru aşağı yönlü bir hareketle geriledi.

En çok tercih edilen gram ve çeyrek altın, gün içinde dalgalı seyir izledi. Gram altın yüzde 0,004, çeyrek altın ise yüzde 0,26 oranında düşüş kaydederken, uzmanlar bu durumun geçici olduğunu ve altının genel bir yükseliş trendinde kalmaya devam ettiğini belirtiyor.

Özellikle küresel ekonomik belirsizlikler, enflasyonist baskılar ve merkez bankalarının para politikalarındaki dalgalanmalar altın fiyatlarının üstünden doğrudan bir etki yarattı. Ancak bu düşüşün kalıcı olmadığı uzmanlar tarafından vurgulanıyor. Dolayısıyla altının genel trendinin hala yukarı yönlü olduğu belirtiliyor. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 4 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,918
Satış: 2,918

Çeyrek altın
Alış: 4,981
Satış: 5,024

Yarım altın
Alış: 9.933
Satış: 10.049

Cumhuriyet altın
Alış: 19.865
Satış: 20.014