Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatları yatay bir seyir izliyor. Hafta sonu piyasaların kapalı olması nedeniyle altın fiyatlarında herhangi bir değişim gözlemlenmezken, bu durumun yeni haftanın açılmasıyla birlikte değişeceği öngörülüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatları yatay bir seyir izliyor. Hafta sonu piyasaların kapalı olması nedeniyle altın fiyatlarında herhangi bir değişim gözlemlenmezken, bu durumun yeni haftanın açılmasıyla birlikte değişeceği öngörülüyor. Altın yatırımcıları, özellikle küresel ekonomik belirsizlikler ve faiz politikaları göz önünde bulundurularak fiyatların nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor.

Altın fiyatlarındaki durağanlık, küresel piyasalarda hafta sonu işlem yapılmamasından kaynaklanıyor. Uluslararası altın borsalarının hafta sonu tatiline girmesiyle birlikte fiyatlarda herhangi bir dalgalanma yaşanmıyor. Hafta başında piyasa açılışlarıyla birlikte fiyat hareketliliği yeniden başlayacak. Uzmanlar, altın fiyatlarının hafta içinde küresel ekonomik gelişmelere ve merkez bankalarının faiz kararlarına göre yön bulacağını belirtiyor.

Uzmanlar, yılsonuna doğru altın fiyatlarının kademeli bir şekilde artacağını öngörüyor. Bunun arkasında yatan en önemli nedenler arasında, enflasyonist baskılar, küresel ekonomik belirsizlikler ve merkez bankalarının faiz politikaları yer alıyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 6 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,921
Satış: 2,922

Çeyrek altın
Alış: 4,978
Satış: 5,036

Yarım altın
Alış: 9.924
Satış: 10.064

Cumhuriyet altın
Alış: 19.847
Satış: 20.057