Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Akşam saatlerinde altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Bu düşüş, yatırımcılar arasında farklı tepkilere yol açarken, bazıları fırsat olarak değerlendiriliyor. Peki, altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın piyasalarında, Çin Merkez Bankası'nın altın alımlarını durdurmasının ardından başlayan düşüş trendi devam ediyor. Son yıllarda yaşanan bu gerilemede, altın yatırımcıları üzerinde korku yaratırken, fiyatlar bugün de düşüşünü sürdürdü.

Ekonomist İslam Memiş, 2025 yılına ilişkin altın fiyatlarıyla ilgili öngörülerini paylaştı. Memiş, gram altının 4.500 TL seviyesine ulaşmasını beklediğini ifade etti. Ayrıca, ons altının 3.000-3.500 dolar aralığında olacağını belirtti.

Yükselişin, yatırımcılar için fırsat yaratabileceğine dikkat çeken Memiş, yatırımcıların bu süreçte dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Altın fiyatlarının yükselmesinin, uluslararası piyasalardaki dalgalanmalar ve ekonomik göstergelerle bağlantılı olduğunu dile getiren Memiş, yatırımcıların piyasa koşullarını ve ekonomik verileri takip etmelerini önerdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 10 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,887
Satış: 2,887

Çeyrek altın
Alış: 4,910
Satış: 4,962

Yarım altın
Alış: 9.789
Satış: 9.919

Cumhuriyet altın
Alış: 19.580
Satış: 19.769