Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Altın fiyatları Hafta boyunca düşük seviyelerde seyreden altın fiyatları, haftanın son günü akşam saatlerinde yeniden yükseliş trendine girdi. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta boyunca düşük seviyelerde seyreden altın fiyatları, haftanın son günü akşam saatlerinde yeniden yükseliş trendine girdi. Uzmanların yakından takip ettiği piyasalar, hafta içi dalgalı ve düşük bir seyir izlerken, Cuma akşamı itibarıyla altın fiyatlarındaki kademeli artış dikkat çekti.

Piyasaların kapanışına yakın yaşanan bu artışın, özellikle küresel piyasalardaki belirsizlikler ve ekonomik gelişmelere bağlı olduğu düşünülüyor. Hem yatırımcılar hem de altın piyasasını takip edenler, bu ani yükselişin hafta sonuna nasıl yansıyacağını merak ediyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın 4 bin TL seviyesinden tekrar 5 bin TL seviyesine çıktı.

Ekonomist İslam Memiş, ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı öncesi altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu. Altın fiyatlarının gelecekteki seyrine dair olumlu görüş bildiren Memiş, özellikle küresel piyasalardaki belirsizlikler ve merkez bankalarının politikalarının, altın fiyatları üzerinde önemli etkiler yaratacağını dile getirdi. Faiz kararlarının yatırımcılar için yön belirleyici olduğunu ifade eden Memiş, bu dönemde ons altının yatırımcılar için uzun vadeli alım fırsatları sunduğunu söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 11 Ekim güncel altın fiyatları;
Gram altın 
Alış: 2,923
Satış: 2,924

Çeyrek altın
Alış: 4,962
Satış: 5,006

Yarım altın
Alış: 9.894
Satış: 10.005

Cumhuriyet altın
Alış: 19.788
Satış: 19.940