Kayseri'de altın fiyatlarında düşüş ivmesi yaşandı!

Hafta sonu Kayseri'de altın fiyatları, ons altındaki iniş çıkışlara göre değişim yaşamaya devam ediyor. Altın piyasasında son günlerde yukarı yönlü hareket mevcuttu, ancak bu sabah itibari ile düşüş meydana geldi. 30 Eylül Cumartesi güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatlarında düşüş ivmesi yaşandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları günden güne yükseliş yaşarken, hafta sonu altın fiyatlarında düşüş yaşandı. Dün gram altın kapanışı 1.652 TL’den, çeyrek altın, 2.750 TL, cumhuriyet altını ise 11.002’den yaparak günü kapatmıştı.

Kayseri'de altın fiyatlarında düşüş ivmesi yaşandı!

30 Eylül Cumartesi, günü gram altın yüzde 0,87, çeyrek altın, yüzde 0,57, cumhuriyet altını yüzde 0,60 TL oranında düşüş yaşadı.

Ekonomistler ekim ayına girilmesiyle altın fiyatlarında şaşırtıcı bir yükseliş yaşanacağını kaydetmişti. Dolayısıyla bu günleri yatırımcının bir fırsat olarak görmesini vurgulayarak vatandaşı uyarmıştı.

Ekonomist Hatice Kolçak, şubat ayına geri dönüyoruz, diyerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Kayseri'de altın fiyatlarında düşüş ivmesi yaşandı!

Kolçak, gram altına değinerek şöyle dedi: “Ons altının 1.884 doları kırması önemliydi. Destek olarak çalışmıştı ve kırdı. Bunun altında kapanışlar ilk kez Şubatta gördüğümüz rakamlar var. Destek olarak 1.865 dolar var. Eğer bu seviyeyi de aşağı yönlü kırarsa Şubat ayında görülen 1.808 dolar seviyesi var. O dönemlerde FED’in şahin açıklamaları doğrultusunda yeniden bir yükseliş görülmüştü ve bu seviyeler test edilmişti. Ons altın her ne kadar düşüş eğilimine geçse de gram da bu hissedilmiyor. Çünkü dolardan dolayı destek buluyor. Gram altında 6-7 lira civarı bir düşüş görülüyor. Fiziki civarda ise 10 liraya yakın bir düşüş fark ediliyor. Ben bu seviyelerden bir alım yaptığımı söylemek isterim. Benim açımdan şuan alım seviyeleridir.”

İşte 30 Eylül Cumartesi Kayseri’de altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1.627
Satış: 1.627

Çeyrek altın
Alış: 2.709
Satış: 2.767

Yarım altın
Alış: 5.436
Satış: 5.533

Cumhuriyet altın
Alış: 10.838
Satış: 11.021