Kayseri'de arsa, işyeri, büfe, lojman yemekhanesi kiraya verilecek!

Kayseri'de mülkiyeti Develi Belediyesi'ne ait arsa, işyeri, lojman yemekhanesi ve büfeler 3 yıllığına kiraya verilecek. İlan detayları Develi Belediyesi tarafından duyuruldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de arsa, işyeri, büfe, lojman yemekhanesi kiraya verilecek!

Kayseri’de mülkiyeti Develi Belediyesi’ne ait olan 1 arsa, 7 işyeri, 1 lojman/yemekhanesi, 1 büfe ve 1 depo 3 yıllığına kiraya verilecek. İlanın detayları Develi Belediyesi tarafından duyuruldu.

Mülkiyeti Develi Belediyesi’ne ait olan ilçe İbrahim Ağa mahallesinde Sebze Meyve Halk Pazarı Kapalı 4 numaralı işyeri, Alparslan mahallesinde park içi büfe, Şıhlı mahallesinde işyeri, Harman mahallesinde belediye işyerleri, İbrahim Ağa mahallesinde işyeri, Eski Adliye Binası  işyerleri, Şahmelik Mahallesi Lojman ve yemekhane, Yeni Mahalle Sanayi Caddesi'nde bulunan arsa ihale usulü ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Kayseri'de arsa, işyeri, büfe, lojman yemekhanesi kiraya verilecek!

Açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale 10 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da ihale edilerek kiraya verilecektir. İhale şartnamesine mesai saatlerinde Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünden ulaşılabilecek. İhale Develi Belediyesinde Encümen huzurunda yapılacak.

İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için geçici teminat miktarını ihale tarih ve saatine kadar yatırmaları gerekmektedir.

Diğer istenen belgeler ise şöyle;

Kimlik Fotokopileri,

Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,

Tüzel kişilerde, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair 2024 yılı içinde alınmış belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanların tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletname ibraz edilmelidir.