Kayseri'de Bayram Alışverişi Engel Tanımadı

Kayseri'de bugün hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Kayserililer bayram alışverişi yapmak için sıcak havaya aldırış etmedi. Termometrelerin yüksek sıcaklıkları gösterdiği bu günlerde, şehirdeki çarşı ve alışveriş merkezleri vatandaşlar akın etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Bayram Alışverişi Engel Tanımadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bugün hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, bayram alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar, havaya aldırış etmeden mağazalara akın etti. 

Sıcak Hava Bayram Alışverişini Engellemiyor

Meteoroloji verilerine göre, Kayseri'de hava sıcaklığı bugün 34 dereceye kadar yükseldi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden bu sıcaklık, dışarıda işlerini halletmek zorunda olan vatandaşlar için zorlu bir gün geçirdi. Ancak, yaklaşan bayram öncesi alışveriş yapmak isteyen Kayserililer, sıcak havaya aldırış etmeden çarşı ve pazarlara akın etti.

Kayseri'de Bayram Alışverişi Engel Tanımadı

Kayseri'nin alışveriş merkezi olarak bilinen Düvenönü Caddesi, bayram öncesi alışveriş yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Cadde boyunca dükkânlar dolup taşarken, trafik de zaman zaman durma noktasına geldi. Araçlarıyla alışverişe çıkan vatandaşlar, park yeri bulmakta zorlanırken, yaya trafiği de oldukça yoğundu. Dükkân sahipleri, bayram alışverişi nedeniyle işlerin oldukça hareketli olduğunu belirttiler.