Kayseri'de bebekle tehlikeli yolculuk

Kayseri'de bir kadının kucağında bebekle motosiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu, çevredeki bir araçtan çekilen görüntülerle ortaya çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de bebekle tehlikeli yolculuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bir kadının kucağında bebekle motosiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu, çevredeki bir araçtan çekilen görüntülerle ortaya çıktı. Seyir halinde olan motosiklette ne kadının ne de bebeğin güvenliği sağlanmamıştı.

Güvenlik önlemleri ihmal edildi

Kayseri’de sabah saatlerinde kaydedilen görüntüler, kucağında bebekle motosiklet üzerinde tehlikeli bir yolculuk yapan bir kadın, anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir aracın içinden çekilen görüntüde seyir halindeki motosiklette kucağında bebek taşıyan kadın güvenlik önlemlerini hiçe saydı. Görüntülerde hem motosiklet sürücüsünün hem de kadının kask takmadığı görüldü. Annenin kucağında bebeği taşıdığı anlar ise dikkat çekti. Güvenlik önlemlerinin tamamen ihmal edildiği bu yolculuk, izleyenlerde büyük bir endişe yarattı.

Kayseri'de bebekle tehlikeli yolculuk

Türkiye genelinde sorun haline geldi

Türkiye’nin pek çok şehrinde kask takmadan veya çocukların güvenliği düşünülmeden motosikletle yolculuk yapan aileler sıkça görülüyor. Özellikle sosyal medyada paylaşılan videolarda, tehlikeli yolculuklara bebeklerin ve çocuklarında dâhil edilmesi büyük tepki topluyor.