Kayseri'de beklenen an yaklaşıyor! Kayserispor haberleri - Ks

Kayserispor, iç saha galibiyet özlemine son vermek için bu hafta sonu Adana Demirspor'u ağırlayacak. Hatayspor'u yenerek 12 maçlık kötü gidişe dur diyen Sarı-Kırmızılılar, 253 gün sonra da evinde 3 puana ulaşmak istiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberin Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'de beklenen an yaklaşıyor! Kayserispor haberleri - Ks

Kayserispor, geçtiğimiz hafta Hatayspor’u Mersin’de 1-0 yenerek yaklaşık 6 ay süren galibiyet hasretine son vermişti. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta sonu kendi sahasında da galibiyet özlemini dindirmek istiyor. Sinan Kaloğlu yönetiminde çıkışa geçen Kayserispor, saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyet serisi yakalamayı amalıyor..

Kayseri’de son galibiyetini Ankaragücü karşısında almıştı

Kayserispor, son iç saha galibiyetini Burak Yılmaz döneminde Ankaragücü karşısında 2-1’lik skorla almıştı. Sarı-Kırmızılılar, o günden bu yana toplamda 253 gündür taraftarının yüzünü Kayseri’de güldüremiyor. Son dönemde yaşanan bireysel hatalar nedeniyle birçok maçta galibiyeti kaçıran Kayserispor, bu şanssızlık serisine de son vermek istiyor.

Kayseri'de beklenen an yaklaşıyor! Kayserispor haberleri - Ks

Önce kupa ardından da lig… 

Teknik direktör değişikliğiyle sahaya daha istekli çıkan Kayserispor’un ilk hedefi: Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında tur atlamak. Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Silivrispor’u elemeyi hedefliyor. Bu karşılaşma, 30 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te İstanbul’da oynanacak. Kayserispor, 2 Kasım Cumartesi günü de evinde Adana Demirspor ile zorlu bir lig mücadelesine çıkacak. Sarı-Kırmızılı ekip, bu kritik maçta da galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.