Kayseri'de Beklenen Geldi! - Resmen Nefes Aldık!

Sıcak havaların etkisinde olan Kayseri'de beklenen yağış geldi. Vatandaşlar 'Resmen nefes aldık' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Beklenen Geldi! - Resmen Nefes Aldık!

Sıcak havaların etkisini artırarak gösterdiği Kayseri'de beklenen yağış geldi. Yağmurun kentte etkili olması ile birlikte gelen serinlikle vatandaşlar resmen nefes aldı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü bugün paylaştığı uyarı açıklaması ile saat 14.00-19.00 saatleri arasında kuvvetli yağış geleceğini belirtmişti. Sıcaklardan kavurulan Kayserililer bu haberi sevinçle karşıladı. Saat 14.55 civarında kent merkezinde yağış etkisini gösterdi. Yağışın başlaması ile birlikte kentte serin hava da başladı. Yağışların akşama kadar aralıklı olarak devam etmesi bekleniyor. 

Kayseri'de Beklenen Geldi! - Resmen Nefes Aldık!

Meteoroloji yayımladığı raporda gök gürültülü sağanak yağışın yer yer kuvvetini artıracağını belirterek, yerel dolu yağışına karşı da uyarılarda bulundu. 

Vatandaşlar ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ani kuvvetli rüzgar gibi olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.