Kayseri'de Beklenen Kura Sonuçları Açıklandı!

Kayseri'de, Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde işe alınacak vatandaşlar için yapılan kura çekimi sonuçları açıklandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Beklenen Kura Sonuçları Açıklandı!

Kayseri’de, Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde işe alınacak vatandaşlar için yapılan kura çekimi sonuçları açıklandı. 6 ay süreyle geçici işçi alımı için gerçekleştirilen kura sonuçları, vatandaşların merakla beklediği isimleri belirledi.

Kura Sonuçları Açıklandı

Kayseri Valiliği'nin koordinasyonunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kayseri İl Müftülüğü'nde TYP kapsamında çalışmak üzere başvuru yapan vatandaşların isimleri belirlendi. Kura sonucu işe alınacak vatandaşların isim listesi kamuoyuyla paylaşıldı.

Evrak Teslim Süresi

Kurada ismi çıkan vatandaşların, 28 Haziran 2024 tarihine kadar gerekli evraklarını ilgili kurumlara teslim etmeleri gerekmektedir. Evrak teslim sürecinde, başvuru şartlarını taşımayan ve eksik belge sunan kişiler, noter kurasında ismi çıkmış olsa dahi işe başlatılmayacak.

TYP Kapsamında İstihdam

Toplum Yararına Program (TYP), işsiz vatandaşların geçici süreliğine kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmesini amaçlayan bir programdır. Bu program kapsamında, Kayseri'de valilik bünyesindeki kaymakamlıklar ve il müdürlüklerinde geçici işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

Kayseri'de Beklenen Kura Sonuçları Açıklandı!

Kayseri'de Beklenen Kura Sonuçları Açıklandı!