Kayseri'de 'Belediye Başkanı darp edildi' iddiası ortalığı karıştırdı!

İddiaya göre Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, oğlu tarafından darp edildi. İlçe başkanlığından açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Kayseri'de 'Belediye Başkanı darp edildi' iddiası ortalığı karıştırdı!

Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun'un oğlu tarafından darp edildiği iddia edildi. CHP Akkışla İlçe Başkanlığı ise bu iddiayı yalanladı.

ETV'de yer alan habere göre, dün akşam saatlerinde Dursun'un henüz bilinmeyen bir sebeple oğluyla tartıştığı ve kısa süre içerisinde çıkan tartışmanın kavgaya döndüğü iddia edildi. Kavga sonucunda Dursun'un oğlu tarafından darp edildiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Oğlunun ise Emniyet ekiplerince gözaltına alındığı ifade edildi. Polisin de olayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.

İddialar yalanlandı!

İddiaların ardından CHP Akkışla İlçe Başkanlığı açıklama yaptı. İlçe Başkanı Mustafa Arslan ''Belediye Başkanımız Mustafa Dursun'un oğlu eve alkollü geliyor. Alkolün etkisiyle taşkınlık çıkartıyor. Başkanımız Mustafa Dursun taşkınlık yapmaması için oğlunu uyarıyor. Uyarılarına rağmen sakinleşmeyince emniyeti arıyor. O sırada oğlunu eve girdirmek isterken yanağı duvara sürtüyor. sonrasında olay yerine geline polislerle oğlu arasında arbede yaşanıyor. Başkanımız Mustafa Dursun darp edilmemiştir ve sağlık durumu gayet iyi.' ifadelerini kullandı.