Kayseri'de bir haftada büyük başarı!

Kayseri'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında kurum ve kuruluşlar çalışmalarını sürdürüyor. Bu mücadelede öne çıkan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ise son çalışmalara ilişkin bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de bir haftada büyük başarı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 1 haftalık çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı. Çalışmalarda 542,25 gram narkotik madde ele geçirilirken, diğer maddeler ise bir bir sıralandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 17 Haziran - 23 Haziran tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda 6 operasyon yapıldı. Operasyonlar kapsamında 13 şahıs hakkında yasal işlem uygulanırken, 4 şahıs tutuklandı.

Gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 542,25 gram narkotik madde, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Açıklamada, ''İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.'' denildi.