Kayseri'de bu plakalar çil yavrusu gibi çoğaldı!

Kayseri'de geçtiğimiz aylarda yaşanan Kayseri Olaylarından sonra, MA plakalarında hızlı bir şekilde azalma görüldü. MA, plakalı araçlarda yaşanan düşüşün yerini çil yavrusu gibi çoğalan bakın hangi plaka aldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de bu plakalar çil yavrusu gibi çoğaldı!

Kayseri’de meydana gelen Kayseri olaylarının ardından plakalar dikkat çekmeye başladı. Şehir merkezinde sık sık görülen MA plakalı araçların sayısı azalırken, çil yavrusu gibi çoğalan yeni plaka dikkatleri üzerine çekiyor.

Kayseri’de uzun süre gündeme konu olan MA plaka araçları kentte yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar kullanıyordu. Yaşanan Kayseri olaylarından sonra MA plakalı araçlarda ciddi düşüşler yaşandı. Kentte Artık MA plakalı araçlara daha az rastlanırken, vatandaşlar tarafından plakalar daha çok incelenmeye başladı.

Dikkat çeken yeni plaka!

Kayseri’de dikkat çeken ve çil yavrusu gibi çoğalan yeni plaka ‘AGA’ oldu. Özellikle üst segment araçlarda sık sık karşılaşılan bu plakalar vatandaşların ilgisini çekiyor. Otoparklarda, alışveriş merkezlerinde ve lüks semtlerde artan sayıda ‘AGA’ plakalı araç görülüyor. ‘AGA’ plakalarının artışının ardında yatan sebep ise henüz tam olarak anlaşılamasa da, bazı kaynaklar bu plakaların belirli bir grup ve kişiler tarafından tercih edildiğini öne sürüyor.

Kayseri'de bu plakalar çil yavrusu gibi çoğaldı!