Kayseri'de bu yazı dikkat çekti - Tam 1 milyon 105 bin TL...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü kentin 1 haftalık asayiş raporunu kamuoyu ile paylaştı. Yayımlanan basın bülteninde pek çok madde dikkat çekti. Ancak 1 milyon 105 bin lira değerindeki malzemelere ilişkin madde Kayserililere oh dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de bu yazı dikkat çekti - Tam 1 milyon 105 bin TL...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında yayımladığı asayiş raporu dikkat çekti. Maddeler arasında yer alan 1 milyon 105 bin TL'lik hırsızlık malının ele geçirilip eksiksiz şekilde sahiplerine ulaştırılması ise Kayserili mağdurlara oh dedirtti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince 17 Haziran-23 Haziran tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet kapsam dışı bıçak, 38 adet fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen, 13 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken 12 şüpheli yakalandı. Hırsızlık malı olan 1 milyon 105 bin TL değerindeki malzemeler de ele geçirilip tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.

Öte yandan, Aranan şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından toplam 70 yıl 3 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 79 şahıs yakalanırken 33 şahıs adli makamlarca tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü kent genelinde halkın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların 
yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.