Kayseri'de Bugün Başladı – Fırsatları Kaçırmayın!

Kayseri'de 4 gün sürecek moda ve alışveriş festivali başladı. Açılışa özel kampanyalar sunulan festivalin fırsatlarını kaçırmayın. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Bugün Başladı – Fırsatları Kaçırmayın!

Türkiye’nin en çok bilinen alışveriş festivallerinden biri olan ELITEFEST, Meysu Outlet Otogar yanında bugün başladı. Festivaldeki fırsatlar, vatandaşların yüzünü güldürecek.

Türk tasarımcıların ve yerli bayan markalarının yer aldığı ELITEFEST, Kayseri’de kadınlara özel bir alışveriş festivalinde marka ürünleri uygun fiyatlara sunacak.

Birçok ünlü markanın yer aldığı ELITEFEST marka indirim festivali, 14-18 Ağustos tarihleri arasında Meysu Outlet’te (otogar yanı) Kayserililerle buluşacak. Festivalin başlamasına özel olarak, birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde ilk gelen bin kadına tüm stantlarda nakit yerine geçerli 250 TL hediye çeki verilecek. Festival 10.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

18 Ağustos akşamına kadar devam edecek festivalde, kadın giyime dair birçok çeşit ürün yer alacak. Kadın giyim, ayakkabı, çanta, takı, aksesuar, şal, eşarp, ferace ve abiye gibi ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Kayseri'de Bugün Başladı – Fırsatları Kaçırmayın!