Kayseri'de Bugün Hava Nasıl Olacak? ( 25 Ağustos )

Kayseri'de havalar nasıl devam edecek sıkça araştırılıyor. Yağmurlu hava devam mı edecek? Yoksa sıcak havalar mı devam edecek? Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Kayseri Anadolu Haber olarak sizler için bugünün hava durumunu derledik.

Kayseri'de Bugün Hava Nasıl Olacak? ( 25 Ağustos )
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaşayan vatandaşlar ve şehri ziyaret edecek turistler, gün boyunca hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Yağmurlar devam edecek mi, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek mi? İşte Kayseri'de bugün beklenen hava durumu...

Kayseri, güne parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak. Öğle saatlerine kadar bu parçalı bulutlu havanın etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Kentte gün boyunca sıcaklıklar 14 derece ile 29 derece arasında değişiklik gösterecek. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklıkların 29 dereceye kadar yükselmesi beklenirken, kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışlı hava etkili olacak.

Akşam saatlerinde de gök gürültülü sağanak yağışların devam etmesi öngörülüyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığının 20 derece civarında seyretmesi beklenirken, gece saatlerinde en düşük sıcaklık 17 derece olacak. Ayrıca, en yüksek rüzgar hızının öğle saatlerinde 32 km/sa olarak kaydedilmesi bekleniyor.

Bugün havanın nasıl olacağını da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre sizler için derledik.

Kayseri'de Bugün Hava Nasıl Olacak? ( 25 Ağustos )