Kayseri'de Bulunan Ünlü Market Boykot Ediliyor

Kayseri'de de şubesi bulunan ünlü bir zincir market, boykot edilmeye başlandı. Bu boykot, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Bulunan Ünlü Market Boykot Ediliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de de şubesi bulunan ünlü bir zincir market, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları nedeniyle boykot edilen ürünleri satması sonucu sert eleştiriler yapıldı. 

İsrail'in Filistinlilere yönelik soykırım saldırıları 7 Ekim 2023'ten bu yana devam ederken, Türkiye’de İsrail'e karşı yürütülen boykot hareketi de hız kesmeden sürüyor. Bu çerçevede, Kayseri'deki ünlü zincir market boykot edilen ürünlerin satışta olduğunun görülmesi, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kayseri'de Bulunan Ünlü Market Boykot Ediliyor

Sosyal Medyada Başlayan Boykot Çağrısı

Zincir market, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki olarak boykot edilen ürünleri mağazasında kampanyalı ve indirimli olarak satışa sundu. Boykot çağrısı, ilk olarak sosyal medyada yayıldı. Twitter, Facebook ve Instagram gibi platformlarda #BOYKOT etiketiyle yapılan paylaşımlar kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Kısa sürede binlerce kişi bu etiketi kullanarak marketin ürünlerini ve politikalarını eleştirdi. Birçok kullanıcı, alışverişlerini başka marketlerden yapacaklarını ve boykotun sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Ünlü zincir marketten ise bir açıklama gelmedi.