Kayseri'de büyük izdiham! Market rafları yağmalandı

Kayseri'de ünlü zincir marketin yaptığı kampanya sonrasından izdiham yaşandı. Özellikle mağazanın Kayseri Forum AVM'deki şubesinde raflar adeta yağmalandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de büyük izdiham! Market rafları yağmalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de ünlü zincir market Migros düzenlediği kampanyaya bir çok vatandaş akın etti. Market, çikolatalarda başlattığı ‘bir alana bir bedava’ kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Kayseri Forum AVM’deki şubesinde raflar adeta yağmalandı.

Önce kedi mamaları şimdi çikolata

Migros, geçtiğimiz günlerde kedi mamalarında da benzer bir kampanya yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sefer ise çikolatalarda başlatılan kampanya ile tekrar ilgi çekti. Kampanyanın başlamasının  ardından birçok vatandaş Migros'un kapılarına dayandı. Özellikle Kayseri Forum AVM'deki mağaza, kalabalık olması nedeniyle neredeyse dolup taştı.

Kayseri'de büyük izdiham! Market rafları yağmalandı

Görüntü yağmalama sahnelerini andırdı

Kampanyanın duyulmasının ardından, birçok vatandaş Migros mağazalarına akın etti. Marketin çikolata reyonunda yaşananlar ise adeta bir yağma sahnesini andırıyordu. Çikolata almak isteyenler, market raflarındaki ürünleri hızla toplarken, bazıları çikolata kutularını yırtıp içindeki ürünleri aldı.

Kayseri'de büyük izdiham! Market rafları yağmalandı

Çikolata kutuları etrafa saçıldı

Görüntülerde, yerlerde ve etrafta küçük çikolata kutularının saçıldığı kaydedildi. Migros'un sık sık benzer kampanyalar düzenlemesi, müşterilerin mağazaya olan ilgisini artırıyor. Özellikle, bir alana bir bedava gibi kampanyalar, marketin raflarında her zaman hareketlilik yaratıyor. Kayserili sahibiyle dikkat çeken bu ünlü market zinciri, her gün ziyaretçi akınına uğrayarak alışverişin merkezi haline geldi.