Kayseri'de büyük şaşkınlık - O konser iptal edildi!

Ünlü sanatçı Gökhan Özen'in Kayseri'deki konseri, hayranlarının büyük beklentisine rağmen son dakika kararıyla iptal edildi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de büyük şaşkınlık - O konser iptal edildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sanatçı Gökhan Özen'in Kayseri'deki konseri, hayranlarının büyük beklentisine rağmen son dakika kararıyla iptal edildi. 2000’li yılların hit parçalarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Özen’in Kayseri konseri, gerçekleştirileceği tarihe kısa bir süre kala iptal oldu.

Özellikle ‘Vah Vah’, ‘Aramazsan Arama’, ‘Benim İçin Napardın’, ‘Civciv’, ‘Yanlış Numara’ gibi şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özen, 18 Ekim’de Erciyes Kültür Merkezi’nde sahneye çıkmayı planlıyordu. Ancak konser bilinmeyen bir nedenden dolayı iptal edildi. 

Erciyes Kültür Merkezi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, '' Gökhan Özen konserimiz iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.'' denildi. Ancak iptal kararının sebebiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bu durum, hayranlar arasında çeşitli spekülasyonlara neden oldu.

Kayseri'de büyük şaşkınlık - O konser iptal edildi!