Kayseri'de Cadde Ortasında Dans Eden Vatandaş Viral Oldu! Milletvekilinden Yorum Aldı

Kayseri'nin Yoğunburç caddesinde kaydedilen görüntülerde, kulağında kulaklıkla dans etmeye başlayan vatandaşın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bu görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaşarak yorum yaptı.

Kayseri'de Cadde Ortasında Dans Eden Vatandaş Viral Oldu! Milletvekilinden Yorum Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yoğunburç caddesinde kulağında kulaklıkla dans eden bir vatandaşın performansı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bu ilginç olaya kayıtsız kalmadı ve görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaştı.

Yoğunburç’ta dans gösterisi

Kayseri’nin merkezi yerlerinden biri olan Yoğunburç'ta, gün ortasında yaşanan olayda çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. Kimliği belirsiz bir vatandaş, kulağında kulaklıkla ritmik bir şekilde dans etmeye başladı. Etrafta bulunan insanlar, bu beklenmedik performansı şaşkınlıkla izlerken, olayın videosu çekilip sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

‘Hepsini çok seviyoruz’

Bu spontane dans gösterisi, izleyenlerin beğenisini kazandı. Olayın sosyal medyada hızla yayılmasının ardından, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bu görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaşarak Kayseri halkının sıcaklığını ve samimiyetini vurguladı. Ersoy, paylaşımında; ‘Sevdamız Kayserimizin delisinden velisine hepsini çok seviyoruz. Varol dayı’ ifadelerini kullandı.