Kayseri'de çekilen diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde çekilen ve TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Karaağaç Destanı dizisine Yalı Çapkını'ndan dikkat çeken transfer yapıldı.

Kayseri'de çekilen diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer!

TRT'nin iddialı dizilerinden biri olan Karağaç Destanı dizisi yeni sezonda izleyiciyle buluşacak. Yeşilhisar ilçesinde çekilen dizi, Yalı Çapkını dizisinde dikkatleri üzerine çeken Baran Bölükbaşı'nı kadrosuna kattı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalı Çapkını'nda 'Tarık' karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı bu sezonda Karağaç Destanı dizinde Savcı Murat karakterini canlandıracak.

Final yapıp yapmayacağı konuşuluyordu!

Dizi piyasasındaki maliyet artışı yapım şirketlerini sıkıntıya düşürdüğü nedeniyle yaz dizisi çekilmemişti. Prodüksiyon maliyeti, oyuncu ücretleri, senarist, yönetmen ve teknik ekip ücreteri ile masraflar derken neredeyse maliyetlerin 10 kat arttığı belirtilirken dizilerin bölüm başı maliyetinin de 10 milyon lirayı geçtiği kaydediliyor.

Karaağaç Destanı dizisinin de yeni sezona başlayıp başlamayacağı merakla bekleniyordu. Reytinleri üst sıralarda kapatan dizi yeni sezon çekimlerine başladı.

Dizide yönetmen koltuğuna Cem Akyoldaş oturacak. Yeni görüntü yönetmeni ise Taylan Sancaktar olacak. ,

Kayseri'de çekilen diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer!

Tarık şimdi Savcı Murat!

Karaağaç dizisi toprak hikayesini anlatan bir dizi olmasının yanı sıra Soğanlı Vadisi'ni de tüm Türkiye'ye tanıtıyor. Dizi ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite ve sınıf çatışmaları gibi konulara odaklanırken, aile bağları ve geçmişi de konu ediniyor.

Başrollerinde, Olgun Şimşek (Celal Ağa), Meltem Akçöl (Sultan), Emre Kıvılcım (Ömer) gibi başarılı isimlerin olduğu kadroya Baran Bölükbaşı da dahil olacak. 

Bölükbaşı, karizmatik bir rolle diziye dahil olacağı ve Savcı Murat karakteriyle Celal Ağa'nın adaletsizliklerine karşı savaş vereceği ifade ediiyor.