Kayseri'de çekilen Kara Ağaç Destanı dizisi devam edecek mi?

Kayseri'de çekilen ve TRT ekranlarında izleyicilerin evlerine konuk olan Kara Ağaç Destanı dizisi heyecanla takip ediliyor. Peki dizi devam ecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de çekilen Kara Ağaç Destanı dizisi devam edecek mi?

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde çekilen Kara Ağaç Destanı dizisi TRT ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Pek çok ünlü ismin aldığı dizide heyecan dolu sahneler yer alıyor. Özellikle şehrin tanıtımına katkı sağlayan bu dizinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Dizi 1970'li yıllarda geçen dramatik ve duygusal bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Merih Öztürk gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri Soğanlı Vadisi'nde yapılıyor.

Her ne kadar dizi Nevşehir'de mi Kayseri'de mi çekiliyor tartışma konusu olsa da dizinin büyük bölümü Soğanlı Vadisi'nde çekiliyor. Dizide her karakterin kendine has hikayesi izleyiciye aktarılırken, gizemli bir atmosfer eşliğinde geçmişe yolculuk yaparak kültürel ve toplumsal olaylar ekrana taşınıyor.

Kayseri'de çekilen Kara Ağaç Destanı dizisi devam edecek mi?

Kara Ağaç Destanı devam edecek mi?

Dizinin reytingleri ortalama şekilde ilerlese de dizi piyasasındaki maliyet artışları yapım şirketlerini zora sokuyor. İzleyiciler de bu nedenle dizinin devam edip etmeyeceğinii merak ediyor.

Kara Ağaç Destanı'nın sosyal medyasında aktif olarak paylaşımlar yapılıyor. Sezon finalle ekran hayatına ara veren dizinin eylül ayında izleyiciyle tekrar bulluşması bekleniyor.

Kent yetkilileri bu projenin özellikle şehrin turizmine katkı sağladığını belirtiyor.