Kayseri'de de Şubesi Bulanan Ünlü Firmanın İflası İstendi!

Kayseri'de de şubesi bulunan ünlü kahve zinciri iflas etme sürecine girdi. Dünya genelinde 50'den fazla ülkede 1200'den fazla Türkiye genelinde ise 85'ten fazla şubesi var. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Kayseri'de de Şubesi Bulanan Ünlü Firmanın İflası İstendi!

Kayseri'de de şubesi bulunan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's, iflas etme sürecine girdi. İstanbul Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davaya göre, inşaat şirketi City Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik AŞ (Özyurt AŞ), Gloria Jean's'e bağlı Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin iflasını talep etti. Şirketin 6.5 milyon TL sermayeli olduğu belirtilirken, davaya ilişkin ilk duruşma 10 Ekim'de yapılacak.

Kayseri'de de Şubesi Bulanan Ünlü Firmanın İflası İstendi!

Gloria Jean's, dünya genelinde 50'den fazla ülkede 1200'den fazla şubesi bulunan bir kahve zinciri olarak biliniyor. Türkiye genelinde ise 85'ten fazla şubesi bulunan zincir, iş insanı Mehmet Dinçerler'e aitti. Ancak Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre, son bir yıldır şirket Uğur Bıkım'a ait olarak görünüyor.

Mehmet Dinçerler, ayrıca Hacı Sayid Baklava gibi aile şirketleri için de konkordato talebinde bulunmuştu. Bu gelişmelerle birlikte, Gloria Jean's'in Türkiye'deki geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.