Kayseri'de de şubesi bulunan dev zincir market o şirketle birleşiyor!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren dev zincir market ünlü şirketle birleşiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de de şubesi bulunan dev zincir market o şirketle birleşiyor!

Kayseri’nin pek çok noktasında şubesi bulunan Şok Market, ünlü teknoloji şirketi Future Teknoloji ile birleşme kararı aldı. İşte detaylar…

Kayseri'de de şubesi bulunan dev zincir market o şirketle birleşiyor!

Türkiye'nin dev market zinciri olan Şok Marketler, yüzde 100 hissesine sahip olduğu Future Teknoloji Ticaret A.Ş. ile birleşme kararı aldı. Bu birleşme, 12 Haziran 2024 tarihinde yönetim kurulu kararıyla onaylandı. Şirket, 28 Haziran 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu.

Birleşme işlemi kolaylaştırılmış usulle devralma şeklinde gerçekleşecek. Birleşme sonrası toplam sermaye 593 milyon 290 bin 008 TL olacak. Şok Marketler, Future Teknoloji’nin tüm hisselerini devralacak ve Future Teknoloji hisseleri borsada işlem görmeyecek. Birleşmeye esas finansal tablo tarihi olarak ise 31 Aralık 2023 tarihi belirlendi.

Şok Market daha da güçleniyor!

Şirketten yapılan açıklamada, birleşmenin tüm yasal prosedürlere uygun olarak gerçekleştirileceği ve gerekli tüm belgelerin eksiksiz sunulduğu belirtildi. 

Şirket, birleşme işleminin tüm detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaştı. Şok Marketler, birleşmenin ardından müşteri memnuniyetini ve pazar payını artırmayı, bu sayede daha da güçlenmeyi hedefliyor.