Kayseri'de deniz manzarasında yemek yemek kaç TL?

Kayseri'de Yamula Barajı gölü kıyısında bulunan Kocasinan Belediyesi'ne ait Kuşçu Marina tesisleri ilgi görüyor. Peki tesiste yemek yemek kaç TL? Menüde neler var? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de deniz manzarasında yemek yemek kaç TL?

Kayseri'nin denizi olarak nitelendirilen Yamula Barajı gölü bölgesinin tanıtımı için çeşitli faaliyetler düzenleniyor. Bölgeye faaliyetler aracılığıyla da katılım yoğun olurken Kocasinan Belediyesi'ne ait Kuşçu Marina tesisleri de göl manzarasıyla ve yeşil alanıyla insanların tercih ettiği noktalardan biri oluyor. Vatandaşlar tesiste hangi yemeklerin olduğunu ve kaç TL olduğunu merak ediyor.

Kocasinan Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve maviyle yeşilin bir arada olduğu Kuşçu Marina, Kayserililere adeta sahil kenti hissettiriyor. Bölgede doğa yürüyüşü, tekne turu, bungalov evler ve piknik alanları vatandaşların ziyaret ettiği noktalar arasında öne çıkıyor. Bunun yanı sıra Kuşçu Marina tesislerinde vatandaşlara yeme-içme imkanı buluyor.

Kayseri'nin denizinde yemek yemek kaç TL?

Geçtiğimiz haftalarda Yamula Barajı gölünde pek çok kurumun katılım sağladığı Dragon Festivali yapıldı. Kano yarışlarının yapıldığı festivale, 35 takımda yaklaşık 700 sporcu katıldı. Ardından bölgede su sporlarını canlandırmak amacıyla Kocasinan Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan Kayseri Kuşçu Su Sporları Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kayseri'de deniz manzarasında yemek yemek kaç TL?

 

Kuşçu Marina'da yemek yemek kaç TL?

Kuşçu Marina tesisleri iç, balkon ve yeşillik alanda hizmet veriyor.Tesiste çorba, balık, ızgara, tava yemekleri ve Kayseri mutfağı ve birçok yiyecek bulunuyor. Fiyat listesi ise aşağıdaki gibidir,

Çorba Mercimek: 60 TL

Marina Karışık Sepet: 180 TL

Patates Tava: 65 TL

Tavuk Şiş (220gr.): 180 TL

Tavuk Kanat: 200 TL

Adana Şiş (210gr.): 250 TL

Cızbız Köfte (180gr.): 225 TL

Bonfile Lokum (250gr.): 350 TL

Marina Köfte (225gr.): 280 TL

Kayseri'nin denizinde yemek yemek kaç TL?

Serpme Kahvaltı (kişi başı): 295 TL

Sahanda Yumurta: 90 TL

Sucuklu Yumurta: 110 TL

Pastırmalı Yumurta: 125 TL

Menemen: 105 TL

Kayseri'nin denizinde yemek yemek kaç TL?

Sahanda sucuk: 100 TL

Deniz Çipura: 330 TL

Deniz Levrek: 330 TL

Norveç Somon: 380 TL

Kayseri Tava: 350 TL

Şef Tava: 350 TL

Tatlı Ekşi Tavuk: 230 TL

Meksika Soslu Tavuk: 220 TL

Kremalı Mantarlı Tavuk: 220 TL