Kayseri'de deniz yok ancak Talas'ta tekne var!

Birçok Kayserili, ekonomik zorluklar nedeniyle tatile gidememekten şikayet ediyor ve deniz özlemlerini de sık sık dile getiriyor. Ancak, Talas'a bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde tekne görüldü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de deniz yok ancak Talas'ta tekne var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaşayan birçok vatandaş, ekonomik zorluklar nedeniyle tatile gidememekten şikayet ederken, deniz özlemlerini de sık sık dile getiriyor. Ancak, Talas’a bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde bir binanın yanında bulunan tekne dikkat çekti.

Birçok kişi bu yaz deniz göremedi

Kayseri’de yaşayan birçok vatandaş, bu yaz ekonomik zorluklar nedeniyle tatil planlarını gerçekleştiremedi. Ülke genelindeki yaşam maliyetlerindeki artış ve çeşitli harcamalar, Kayserililerin deniz görme hayallerini suya düşürdü. Birçok kişi, tatile gidemediği için Kayseri'deki parklar, kafeler ve sosyal alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti.

Kayseri'de deniz yok ancak Talas'ta tekne var!

Tekerlekli tekne

Yenidoğan Mahallesi'nde karada bulunan bir tekne, mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Teknenin altında tekerlekler bulunuyor. Sahibinin tekneyi aracına bağlayıp tatil yerine götürülmek üzere hazırlandığı tahmin ediliyor.