Kayseri'de Dilruba Kayserilioğlu kadar ilgi görmedi!

Kayserispor'un yaşadığı ekonomik kriz ve kulübün içinde bulunduğu sıkıntılar, Dilruba Kayserilioğlu kadar konuşmadı. Kayseri'de gündem Kayseri'nin en büyük marka değerine olan Kayserispor olmaması taraftarı derinden üzüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri'de Dilruba Kayserilioğlu kadar ilgi görmedi!

Dilruba Kayserilioğlu, şu an Türkiye’nin olduğu kadar Kayseri'nin de gündeminde yer alıyor.

Dilruba'nın soyadından dolayı Kayserili olup olmadığı araştırılıyor. Dilruba Kayserilioğlu, Türkiye’de en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor. Dilruba Kayserilioğlu'nun şehrin en büyük marka değeri olan Kayserispor’dan daha fazla gündemde olması, spora olan ilginin ne kadar az olduğunu gösteriyor.

Kayseri'de Dilruba Kayserilioğlu kadar ilgi görmedi!

Temlik Kayserispor'un boynunu büktü

Kayserispor, üst üste gelen temlik ödemelerinden dolayı ekonomik olarak büyük sıkıntı yaşıyor. Sezon başında 40 milyon TL, geçtiğimiz hafta 15 milyon TL ve son olarak da 2 Eylül itibariyle kulübe girmesi gereken 25 milyon TL, temlik ödemesine gitti. Kayserispor, bu anlamda önümüzdeki yıllarda kapanmaya kadar gidebilecek bir ekonomik dar boğazın içine sürüklenmiş durumda.

Kayseri'de Dilruba Kayserilioğlu kadar ilgi görmedi!

Taraftar bu durumdan müzdarip

Kayserispor’un içinde bulunduğu bu sıkıntının, Dilruba Kayserilioğlu kadar konuşulmayıp gündeme gelmemesi taraftarları üzüyor. Kulübün yaşadığı ekonomik kriz, şehrin en önemli marka değerinin geleceğini tehlikeye atıyor. Başkan Ali Çamlı, bireysel olarak istifa etmesine rağmen, kulübü yaşatmak için var gücüyle çalışıyor.