Kayseri'de döviz kuru bugün nasıl oldu? (14 Temmuz)

Kayseri'de döviz kuru, hafta sonu boyunca kademeli yükselişine devam ederek yatırımcıların dikkatini çekti. Küresel ekonomik dalgalanmalar ve iç piyasadaki gelişmeler, döviz kurunun yukarı yönlü hareketini destekledi. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 14 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de döviz kuru bugün nasıl oldu? (14 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru, hafta sonu boyunca kademeli yükselişine devam ediyor. Yatırımcıların ve piyasa analistlerinin yakından takip ettiği bu trendin, yeni haftaya da yükselişle başlayacağı tahmin ediliyor.

Dövizdeki bu yükselişin, ithalat maliyetlerini artırarak enflasyonist baskıları da beraberinde getirebileceği belirtiliyor. Ekonomist İslam Memiş, Ekonomist İslam Memiş, piyasaların Fed'in faiz indirimini fiyatlamaya başladığını belirtti. Dolar karşısındaki tüm enstrümanların hareketlendiğini ve dolar endeksi hariç her şeyin yükseldiğini ifade etti.

Dolar/TL paritesine değinen Memiş, DXY'nin değer kaybetmesine rağmen doların güçlü duruşunu koruduğunu vurguladı. Türk Lirası karşısında doların günü 33,01 lira seviyesinden tamamladığını bildirdi.

Ayrıca, Euro paritesinin 1,0827'den 1,09'a yükseldiğini belirten Memiş, döviz piyasalarındaki bu hareketliliğin önümüzdeki günlerde de devam edebileceği konusunda piyasa oyuncularını uyardı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

14 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,03
Satış: 33,04

Euro
Alış: 35,95
Satış: 36,02

Sterlin
Alış: 42,76
Satış: 42,99