Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (10 Ekim)

Dolar ve Euro başta olmak üzere döviz kurları yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor. Küresel piyasalardaki gelişmeler ve ekonomik durgunluk, döviz kurlarında büyük dalgalanmalar yaşanmasının önüne geçerken, yatırımcılar kurlardaki bu durağan süreci yakından takip ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (10 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dolar ve Euro başta olmak üzere döviz kurları, haftanın dördüncü gününde de yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor. Ekonomistler, döviz kurlarındaki bu yatay seyrin küresel piyasalardaki sakinlikten kaynaklandığını ifade ediyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, döviz piyasalarına dair kritik bir uyarıda bulunarak, Türkiye'deki ekonomik baskıların artması halinde doların 100 TL seviyesine ulaşabileceğini öne sürdü. Geçer, küresel ekonomik krizler ve Türkiye'deki döviz baskısının daha da yoğunlaşması durumunda, dolar/TL kurunun büyük bir sıçrama yapabileceğini ifade etti.

Geçer, Türkiye ekonomisindeki baskıların devam etmesi durumunda doların hızla değer kazanacağını belirterek; ‘Türkiye’de dövize olan talep arttıkça ve küresel ekonomik krizler derinleştikçe, doların 100 TL seviyesini görme ihtimali güçleniyor’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

10 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,20
Satış: 34,21

Euro
Alış: 37,52
Satış: 37,54

Sterlin
Alış: 44,76
Satış: 44,85