Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (10 Temmuz)

Kayseri'de döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Küresel ekonomik dalgalanmalar ve merkez bankalarının faiz politikaları, döviz kurlarının artış göstermesine neden oldu. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (10 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı önümüzdeki günlerde dolar ve Euro’nun hangi bant aralığında ilerleyeceğini merak ediyor. Küresel çapta yaşanan enflasyon endişeleri ve jeopolitik gerginlikler de döviz talebini artırarak kurları yukarı çekti.

Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarında geçtiğimiz hafta sınırlı bir yükseliş gözlendiğini belirtti. Memiş, döviz kurlarındaki yükseliş hızının sınırlı kaldığını vurguladı ve Euro paritesinin hareketliliğinin daha etkili olduğunu ifade etti. Euro paritesi, haftayı 1,0839 seviyesinden tamamlarken, 1,0750-1,0850 aralığında dalgalanmaya devam edebileceğini belirtti.

Özellikle bu hafta açıklanacak olan ABD enflasyon verisinin para piyasalarında yeni fiyatlamalara neden olacağını söyleyen Memiş, bu verinin döviz kurları üzerinde önemli etkiler yaratabileceğini belirtti. Yatırımcıların, ABD enflasyon verisini dikkatle takip etmeleri ve stratejilerini bu doğrultuda belirlemeleri gerektiğini vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

10 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,91
Satış: 32,92

Euro
Alış: 35,63
Satış: 35,67

Sterlin
Alış: 42,13
Satış: 42,17