Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (12 Temmuz)

Kayseri'de döviz kuru haftanın son gününde rekor tazeledi. Yatırımcıların en çok tercih ettiği dolar kuru kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 12 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (12 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru, haftanın son gününde rekor seviyeye ulaşarak dikkatleri üzerine çekti. Döviz kurlarındaki bu yükseliş, yatırımcıların gündemine geldi. Küresel piyasalardaki dalgalanmalar, Türkiye'deki ekonomik veriler ve merkez bankalarının para politikaları, döviz kurlarının yükselmesine neden olan başlıca faktörler arasında yer alıyor.

Ekonomist İslam Memiş, dolar/TL kurunun 32.87 seviyesine ulaştığını belirterek, yavaşta olsa yukarı yönlü hareketlerin devam ettiğini söyledi. Memiş, yılsonunda doların 40-45 lira bandına ulaşmasını beklediklerini ifade etti. 

Memiş, yılsonu için dolar/TL kuru tahmininde değişiklik yapmadığını belirtti. ‘36 lirayla alakalı bir revize yapıldı yılsonu için ama benim öngörümde değişiklik yok’ diyen Memiş, yatırımcılara dolar ile borçlanmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

12 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,99
Satış: 33,10

Euro
Alış: 35,91
Satış: 35,97

Sterlin
Alış: 42,69
Satış: 42,72