Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (15 Temmuz)

Kayseri'de yeni haftanın ilk işlem gününde döviz kurları kademeli olarak yükseliş gösteriyor. Yatırımcılar ve piyasa analistleri, döviz kurlarındaki bu artışın devam edip etmeyeceğini ve ay sonunda hangi seviyelerde olacağını merak ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 15 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (15 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de yeni haftanın ilk işlem gününde döviz kurları kademeli olarak yükseliş gösteriyor. Ekonomik belirsizlikler, uluslararası piyasalardaki dalgalanmalar ve iç piyasalardaki gelişmeler, döviz kurlarının seyrinde belirleyici olacak.

Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarındaki hareketliliğin ve Euro paritesinin bu hafta kritik öneme sahip olduğunu belirtti. Ayrıca dolar kurunun 33,03 lira, Euro  kurunun ise 35,98 lira seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Memiş, bu hafta Euro paritesinin yönünün her iki kur için de belirleyici olacağını vurguladı.

Memiş, Euro paritesinde 1,0750-1,0950 aralığını beklediğini ve bu seviyelerin döviz kurlarının seyrinde önemli olacağını söyledi. Paritedeki bu aralık, hem dolar hem de Euro'nun Türk Lirası karşısındaki değerinde etkili olacak.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

15 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,07
Satış: 33,07

Euro
Alış: 36,07
Satış: 36,08

Sterlin
Alış: 42,98
Satış: 43,01