Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (16 Ağustos)

Kayseri'de döviz kuru, dalgalı seyrediyor. Dolar kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Euro ise kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 16 Ağustos güncel döviz kuru Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (16 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de dolar/TL kuru, son haftalarda kademeli bir artış trendi sergiliyor. Euro ise en yüksek seviyelere ulaştı. 

Ekonomist İslam Memiş, dünya ekonomileri ve faiz politikaları hakkında önemli uyarılarda bulundu. Memiş, mevcut ekonomik tabloya dair karamsar bir bakış açısı sunarak, faiz ayarlarının ekonomik ferahlama getirmeyeceğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

İslam Memiş, dünya ekonomilerinin gidişatına dair yaptığı değerlendirmede, ‘Benim baktığım yerden bir şey değişmez. Dünya ve ekonomileri iyi bir yere gitmiyor’ ifadelerini kullanarak, mevcut ekonomik koşulların düzelmeyeceği yönündeki endişelerini dile getirdi. Memiş, küresel ekonomideki olumsuz gelişmelerin, uzun vadede daha büyük riskler taşıdığına dikkat çekti.

Memiş, dolar endeksinin 100 seviyesinin altına sarkabileceğini, ancak bu süreçte mevduat faizinde olanların zarar edebileceğini de vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

16 Ağustos Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,69
Satış: 33,70

Euro
Alış: 37,05
Satış: 37,06

Sterlin
Alış: 43,42
Satış: 43,43