Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (2 Temmuz)

Temmuz ayı itibarıyla döviz kurları yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Piyasaların sakin ve stabil olduğu bu dönemde, yatırımcılar ve ekonomistler döviz kurlarındaki bu durumu yakından takip ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 2 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (2 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temmuz ayına girilmesiyle birlikte döviz kurları yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarının bu hafta geniş bant aralığında dalgalanmasını beklediğini açıkladı. Döviz piyasalarındaki son kapanış fiyatlarını değerlendiren Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş'in değerlendirmelerine göre, Dolar/TL kuru 32,75 lira, Avro/TL kuru ise 35,08 lira seviyesinden kapanış yaptı. Euro paritesi ise 1,0713 seviyesinden kapandı. Bu veriler ışığında, döviz kurlarında geniş bant aralığında dalgalanma bekleyen Memiş, özellikle Euro paritesinin 1,0650-1,08 aralığında takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Memiş, döviz kurlarında beklenen dalgalanmalar nedeniyle yatırımcıları geniş bant aralığına hazırlıklı olmaları konusunda uyardı. ‘Bu hafta döviz kurlarının geniş bant aralığında dalgalanmasını bekliyorum. Geniş bant aralığına hazır olmakta fayda var,’ diyen Memiş, döviz piyasalarındaki olası hareketlilikler için yatırımcıları uyanık olmaya çağırdı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.
2 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,71
Satış: 32,72

Euro
Alış: 35,12
Satış: 35,13

Sterlin
Alış: 41,34
Satış: 41,38