Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (20 Haziran)

Kayseri'de döviz kuru bayram boyunca kapalı olan piyasaların ardından bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 20 Haziran güncel adöviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (20 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram tatili boyunca kapalı olan döviz kuru piyasası, tatil sonrası açıldı ancak ani bir değişiklik gözlemlenmedi. Ancak, gün içinde küresel ekonomik gelişmeler ve yerel piyasa dinamiklerine bağlı olarak dalgalanmalar yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Ekonomist İslam Memiş, Dolar/TL kurundaki son gelişmeleri değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, kurda yukarı yönlü bir hareketlilik gözlemlendiğini belirtti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz konusundaki açıklamalarının piyasaları etkilediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faiz indirimi ile ilgili açıklamaları, piyasalarda dikkatle takip edildi. Memiş, ‘Piyasalar 'faiz indirim' beklentisini fiyatlamak isteyebilir,’ diyerek, bu açıklamaların döviz kuru üzerinde nasıl bir etki yaratabileceğine dikkat çekti. Faiz indirimi beklentisi, yatırımcıların döviz talebini artırarak Dolar/TL kurunda yukarı yönlü bir hareketliliğe neden olabileceğini söyledi. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

20 Haziran Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,50
Satış: 32,52

Euro
Alış: 34,97
Satış: 35,01

Sterlin
Alış: 41,38
Satış: 41,44