Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (21 Temmuz)

Kayseri'de Geçtiğimiz hafta hızla yükselen döviz kuru, hafta sonu itibarıyla düşüşe geçti. Döviz kurlarındaki bu dalgalanmaların küresel ekonomik belirsizliklerden kaynakladığı tahmin ediliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 21 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (21 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de Geçtiğimiz hafta hızla yükselen döviz kuru, hafta sonu itibarıyla düşüşe geçti. Hafta başında hızlı bir şekilde yükselen döviz kuru, hafta sonuna doğru düşüş trendine girdi. Kayseri'de dolar kuru, hafta başında 33,08 TL seviyelerinden hızla yükselerek 33,20 TL seviyelerine kadar çıktıktan sonra, hafta sonuna doğru 32,88 TL seviyelerine geriledi.

Ekonomist İslam Memiş, merkez bankalarının faiz politikalarının, kripto para piyasası, altın ve gümüş gibi değerli metaller ile borsaların yeni bir fiyatlama içinde olacağını belirtti. Memiş, Euro paritesinin yönünün her iki para birimi için de büyük önem taşıdığını vurguladı.

Memiş; ‘Merkez bankalarının faiz politikaları, kripto para piyasası, altın ve gümüş gibi değerli metaller, borsalar yeni bir fiyatlama içinde olacağını görebiliriz. Bu haftaEuro paritesinin yönü her ikisi için de önemli olacak’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

21Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,88
Satış: 33,19

Euro
Alış: 35,85
Satış: 36,02

Sterlin
Alış: 42,56
Satış: 42,81