Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (22 Ekim)

Haftanın ikinci gününde döviz kurlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar, Türk Lirası karşısında yükselişini sürdürerek 34 TL seviyesini aştı. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (22 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın ikinci gününde döviz kurlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar, Türk Lirası karşısında yükselişini sürdürerek 34 TL seviyesini aştı. Piyasalardaki bu ani yükseliş, yatırımcıları ve vatandaşları endişelendirirken, doların yanı sıra euro ve sterlinde benzer artışlar gözlemlendi.

Ekonomist İslam Memiş, döviz piyasalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Doların stabil seyrine dikkat çeken Memiş, genel beklentisinin doların yükselişi yönünde olduğunu ifade etti. Ancak, EUR/USD paritesinin zayıf seyri nedeniyle Euro’nun daha cazip bir seçenek haline geldiğini belirtti.

Memiş; ‘EUR/USD paritesi haftayı 1,0867 seviyesinden tamamladı. Bu durumda döviz yatırımında 'Dolar mı, Euro mu?' sorusunun cevabı bende Euro’ dedi. Yatırımcılara, dövizin bir yatırım aracı olmadığını vurgulayan Memiş, ısrarla döviz yatırımı düşünenlerin Euro'yu tercih edebileceğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

22 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,25
Satış: 34,26

Euro
Alış: 37,12
Satış: 37,13

Sterlin
Alış: 44,57
Satış: 44,59