Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (23 Ekim)

Geçtiğimiz hafta döviz kurları dalgalı bir seyir izlerken, bu hafta piyasalar sakin seyrediyor. Özellikle dolar ve Euro gibi ana para birimlerinin Türk lirası karşısındaki değerleri sabit bir şekilde ilerliyor. Peki, dolar kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (23 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta döviz kurları dalgalı bir seyir izlerken, bu hafta piyasalar sakin bir görünüm sergiliyor. Geçen haftaki hareketlilik, küresel ekonomik gelişmeler ve merkez bankalarının açıklamalarıyla şekillenirken, bu hafta döviz kurlarında belirgin bir durağanlık gözlemleniyor.

Ekonomist İslam Memiş, küresel piyasalara dair önemli uyarılarda bulundu. Memiş, bu hafta küresel piyasalarda büyük bir ekonomik akışın olmadığını belirterek, para piyasalarının Ortadoğu’daki gerilime odaklandığını söyledi. Özellikle bölgeden gelecek haberlerin piyasalarda etkili olabileceğini vurgulayan Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaya çağırdı.

Altın ve gümüş piyasalarına yönelik de önemli bir uyarıda bulunan Memiş; ‘Bu hafta özellikle altın ve gümüşten uzak durmak gerekli. Kar satışları gelebilir’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

23 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,24
Satış: 34,25

Euro
Alış: 37,02
Satış: 37,04

Sterlin
Alış: 44,57
Satış: 44,59