Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (24 Haziran)

Kayseri'de döviz kuru, haftanın ilk gününde yükselişine devam ediyor. Döviz piyasalarındaki bu hareketlilik, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (24 Haziran)

Son günlerde döviz kurlarında gözlemlenen kademeli yükseliş, piyasaları yakından takip edenlerin dikkatini çekti.

Serbest piyasada 32,83 TL’den güne başlayan dolar, aynı seviyeden işlem görmeye devam ediyor. 35,17 TL’den haftaya başlayan Euro ise 35,13 TL’den alıcısını buluyor.

Merkez Bankası faiz kararını 27 Haziran Perşembe günü açıklayacak. Ekonomist Murat Sağlam katıldığı bir programda, faiz indirimi konusunda Eylül ayı için beklentisi olduğunu fakat, Eylül ayında da indirmeyeceğini söyledi. Sağlam, ‘Faiz indirimleri ne zaman başlarsa kurdaki baskı artacak’ dedi. Herkesin merak konusu olan ‘Dolar ne zaman yükselecek?’ sorusuna yanıt veren Sağlam, ‘TL faizi daha avantajlı gitmeye devam edecek. Kurun gelecek aylarda yüzde 2'nin üstünde değer kaybetmesini beklemiyorum. Birkaç ay daha TL'de kalmak daha avantajlı olacak. Kur ne zaman artar? Ne zaman faiz indirimleri başlarsa o zaman kurdaki baskı artacak. Faiz indirimi kasımda gelir, en erken Ekim’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

24 Haziran Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,85
Satış: 32,96

Euro
Alış: 35,12
Satış: 35,26

Sterlin
Alış: 41,29
Satış: 41,67