Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (25 Kasım)

Kayserili yatırımcılarının yakından takip ettiği döviz kurunda dalgalanma devam ediyor. Peki, dolar ve euro yılsonunda ne kadar olacak? 25 Kasım Cumartesi güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (25 Kasım)

Merkez Bankası faiz kararından sonra yatırımlarını doğru yapmak isteyenlerin gözü döviz kurlarına çevrildi. Peki Kayseri'de bugün döviz kuru ne kadar oldu? Dolar, Euro kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet'i Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, beklentilerin üzerinde 500 baz puan artırarak puanı yüzde 40'a çıkardı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek döviz kuru ile ilgili yaptığı açıklamasında; birkur hedeflerinin olmadığını ve dalgalı kurrejimi olduğunu belirtti. Bakan Şimşek sözlerine şöyle devam etti; Burada lira değerli mi, değil mi tartışmasına prensip olarak girmek istemiyorum. Ama şu bir gerçek; bu sene cari açığa bakarsanız altın hariç, milli gelirin yüzde1,4'üne denk geliyor. Ben inanıyorum ki önümüzdeki aylarda özellikle yerel seçimler sonrasında Türkiye'nin carlıklarına talep artacak. Türkiye'de fon akışı ciddi bir şekilde artacak dedi.

25 Kasım Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 28,8351
Satış: 28.8902

Euro
Alış: 31.2654
Satış: 31.4363

Sterlin
Alış: 35.9981
Satış: 36.5891