Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (26 Ağustos)

Kayseri'de yeni haftanın ilk gününde döviz kurları yükseliş trendini sürdürmeye devam ediyor. Dolar kuru, hızlı bir yükseliş göstererek 34 TL seviyesini aştı ve yatırımcıların dikkatini çekti. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (26 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru yükselmeye devam ediyor. Hem küresel ekonomik belirsizlikler hem de yerel ekonomik dinamiklerden dolayı yükseliş trendi devam ediyor. 

Ekonomist İslam Memiş, döviz ve altın piyasalarındaki son gelişmeler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Doların baskı altında tutulmaya devam ettiğini belirten Memiş, yılsonu hedefinin yukarı yönlü olduğunu vurguladı. Memiş; ‘Dolar, baskılanmaya devam ediyor. Ancak yılsonu hedefim yukarı yönlü olduğundan bugünkü fiyatlara odaklanmıyorum. Baskılanma bittiğinde gerçek değerini bulur’ dedi.

Euro/Dolar paritesi hakkında da konuşan Memiş, geçtiğimiz hafta 1,12 seviyesinin test edildiğini ve bunun yılsonu hedefi olan 1,12 seviyesine ulaşmak anlamına geldiğini belirtti. Memiş; ‘Beklediğim 1,12 seviyesini Cuma günü test etti. 1,1192 seviyesinden kapanış yapmıştı. Artık kar satışlarının zamanı geldi,’ diyerek yatırımcılara kar satışlarına hazır olmaları gerektiğini ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

26 Ağustos Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,01
Satış: 34,02

Euro
Alış: 38,07
Satış: 38,08

Sterlin
Alış: 44,92
Satış: 44,93