Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Haziran)

Kayseri'de döviz kuru, yükselişe geçti. Yurt içi ve yurt dışı ekonomik gelişmelerin etkisiyle hareketlenen döviz piyasaları, yaz ayı boyunca artması planlanıyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 26 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru haftanın üçüncü gününe yükselişe geçti. Uzmanlar, yatırımcıların bu süreçte dikkatli olmalarını öneriyor. Özellikle dövizle borçlanmış olan şirketler ve bireylerin kur riskine karşı önlem almaları gerektiği vurgulanıyor.

Ekonomist İslam Memiş; döviz kurundaki yükselişin birkaç önemli faktörden kaynaklandığını ifade etti. Özellikle Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararlarının döviz kuru üzerinde belirleyici olduğunu vurgulayan Memiş, küresel piyasalardaki dalgalanmaların ve ABD Doları'nın değer kazanmasının da Türk Lirası üzerinde baskı yarattığını söyledi.

İslam Memiş; ‘Dolar/TL 32,81 lira, avro/TL 35,14 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Euro, dolara kıyasla ucuz kalmaya devam ediyor,’ dedi. Bu açıklamasıyla, euronun dolar karşısında göreceli olarak daha düşük bir değere sahip olduğunu vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

26 Haziran Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,99
Satış: 33,00

Euro
Alış: 35,32
Satış: 35,34

Sterlin
Alış: 41,84
Satış: 41,85