Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (27 Haziran)

Döviz kurları, yeni güne yatay bir seyirle başladı. Piyasalardaki belirsizlikler ve küresel ekonomik dinamikler nedeniyle döviz kurlarında önemli bir değişiklik gözlemlenmedi. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 27 Haziran güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (27 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurları, yeni güne yatay bir seyirle başlayarak piyasalarda sakin bir gün yaşanacağının sinyalini verdi. Küresel ekonomik dinamikler ve merkez bankalarının politikaları, döviz piyasasında belirleyici rol oynamaya devam ediyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, dikkat çekici bir öngörüde bulunarak doların yılsonunda 40 TL seviyesine ulaşabileceğini belirtti. Geçer, bu tahminin enflasyon verileri ve Merkez Bankası'nın faiz politikalarıyla desteklendiğini ifade etti. Özellikle eylül ve ekim aylarında doların bu seviyelere çıkabileceğini öne süren Geçer, piyasanın düşük faiz artışlarını fiyatladığını ve bu nedenle dövizin yükselmeye devam ettiğini vurguladı.

Bu dönemde piyasanın, Merkez Bankası'nın düşük faiz artışlarını fiyatlaması nedeniyle döviz kurlarının daha da yükseleceğini ifade ediyor. Geçer, bu öngörüsünü ABD ve Londra merkezli bankaların raporlarına dayandırdığını belirtiyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.
27 Haziran Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,88
Satış: 32,88

Euro
Alış: 35,21
Satış: 35,24

Sterlin
Alış: 41,63
Satış: 41,65