Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (28 Ekim)

Haftanın ilk işlem gününde döviz kuru yatay seyirde ilerliyor. Dolar ve euro geçtiğimiz haftadan bu yana önemli bir yükseliş kaydetmedi. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (28 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yatay seyrediyor. Dolar ve euro kuru, sabah saatlerinden itibaren geçen haftanın günlük seviyelerine yakın bantta ilerliyor.

Küresel piyasaların sakin bir başlangıç yapması ve döviz kurlarında belirgin bir dalgalanma yaşanmazken, yatırımcılar bu haftaki verileri yakından takip ediyor.
Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarındaki son gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Dolar/TL'nin 34,28 lira, Euro/TL'nin ise 37,02 lira seviyesinde ilerlediğini hatırlatan Memiş, hafta sonu serbest piyasalarda ise bu yöntemlerin biraz daha düşük olduğunu belirtti. Memiş; ‘Dolar/TL 34,26 lira, Euro/TL ise 37,00 liradan devam etti. Yani, serbest piyasalarda daha ucuz bir döviz bulmanız mümkün’ dedi.

Döviz kurlarında fiyat aralığını koruduğunu söyleyen Memiş, özellikle EUR/USD paritesindeki durum nedeniyle Euro'nun daha kârlılığını sürdürebildiğini ifade etti. ‘Dolar mı, Euro mu?’ sorusuna da yanıt veren Memiş, ‘Benim tercihim Euro’ diyerek şirketlerina Euro'ya yönelmelerini önerdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

28 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,28
Satış: 34,30

Euro
Alış: 36,97
Satış: 36,99

Sterlin
Alış: 44,40
Satış: 44,41