Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (3 Temmuz)

Kayseri'de döviz kuru yatay seyirde ilerliyor. Ekonomi uzmanları, bu durumu piyasalardaki belirsizlik ve global ekonomik gelişmelerin yavaşlaması ile ilişkilendiriyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (3 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'deki döviz kurları, belirli bir bantta işlem görmeye devam ediyor. Uzmanlar, uluslararası piyasalardaki belirsizliklerin ve ekonomik durgunluğun döviz kurlarının sabit kalmasına neden olduğunu belirtiyor.

Ekonomist İslam Memiş, Borsa İstanbul'un kritik seviyelerinin altını çizerek, döviz kurlarında da geniş bant aralığında dalgalanma beklediğini belirtti. Memiş, BIST100 endeksinin 10 bin 647 puan seviyesinden kapanış yaptığını ve kritik destek seviyesi olan 10 bin 700 puan seviyesinin altında kaldığını ifade etti. ‘Mehmet Şimşek'in açıklamaları, borsanın yönü için önemli olacak. İlk direnç seviyesi 10 bin 700 puan, buranın üzerinde ise 10 bin 900 puan. Ancak kâr satışları bitmediğinden, yükselişlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. 10 bin 400-10 bin 900 puan aralığını takip edeceğim’ dedi.

Döviz kurları hakkında da görüşlerini paylaşan Memiş, Dolar/TL'nin 32,75 lira, Avro/TL'nin ise 35,08 lira seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Bu hafta döviz kurlarının geniş bant aralığında dalgalanmasını beklediğini ifade eden Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.
3 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,56
Satış: 32,56

Euro
Alış: 35,03
Satış: 35,14

Sterlin
Alış: 41,33
Satış: 41,47