Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (30 Mayıs)

Döviz kurları son dönemde kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Ekonomik göstergelerdeki dalgalanmalar ve küresel piyasalardaki gelişmeler, dolar ve Euro'nun alış – satış fiyatında değişimlere yol açtı. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (30 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kuru haftanın dördüncü gününde kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Küresel piyasalardaki gelişmeler dolar ve Euro’nun alış-satış fiyatlarında değişime yol açtı.

Ekonomistler, döviz kurlarındaki bu artışın Türkiye ekonomisi üzerindeki etkilerini dikkatle izliyor. İthalat maliyetlerinin artmasıyla birlikte enflasyon üzerinde baskının artabileceği ve bu durumun tüketici fiyatlarına yansıyabileceği belirtiliyor.

Ekonomist İslam Memiş, doların 35 TL seviyelerine çıkabileceğini ön gördü. Borsa ve döviz piyasalarındaki son durumu ve beklentilerini paylaştı. Memiş, BIST 100 endeksinin 10 bin 676 puan seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Endeksin 10 bin 500 - 10 bin 800 puan aralığını takip edeceğini ifade eden Memiş, yılın ilk yarısındaki yoğun ilginin yılın geri kalanında aynı şekilde devam etmeyebileceğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

30 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,30
Satış: 32,30

Euro
Alış: 35,02
Satış: 35,05

Sterlin
Alış: 41,12
Satış: 41,20