Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (31 Mayıs)

Kayseri'de döviz kuru, son günlerde yatay bir seyir izliyor. Son günlerde dalgalı seyreden dolar ve Euro Mayıs ayının son gününde durağan ilerliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 31 Mayıs güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (31 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'deki döviz büroları ve bankalarında, dolar ve Euro gibi ana para birimlerinde belirgin bir değişiklik gözlenmiyor. Dolar/TL kuru 32 TL civarında seyrederken, Euro/TL kuru ise 34 TL seviyelerinde işlem görüyor. Son günlerde yaşanan dalgalanmanın ardından, döviz kurlarında istikrarlı bir seyir dikkat çekiyor.

Ekonomist İslam Memiş, enflasyon ve küresel risklerin yılın ikinci yarısında ekonomik görünümü şekillendireceğini belirtti. Memiş'in değerlendirmelerine göre: Yılın ikinci yarısında enflasyonun kalıcı mı, yoksa geçici mi düşeceği önemli bir takip konusu olacak. ABD'de yüzde 3,4 olarak açıklanan enflasyonun yüzde 3,1'e gerilemesini beklerken, Türkiye'de yüzde 70'in üzerinde görülen enflasyonun ikinci yarıda 20 puanlık bir düşüş yaşamasını öngörüyor.

Ayrıca Memiş, öngörülemeyen gelişmelerin, özellikle savaş, doğal felaketler, terör eylemleri ve lider değişimleri gibi süreçlerin küresel ekonomiler için risk oluşturduğunu vurguluyor. Anlık sert dalgalanmaların da yılın ikinci yarısında sürpriz olabileceğini belirtiyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

31 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,21
Satış: 32,21

Euro
Alış: 34,98
Satış: 34,99

Sterlin
Alış: 41,01
Satış: 41,02