Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (6 Ekim)

Kayseri'de döviz kurları hafta sonu piyasalarda sakin bir seyir izliyor. Hafta içi yaşanan dalgalanmaların ardından döviz kurlarının hafta sonu yatay seyrediyor ve önemli bir değişim olmadığı gözlemlendi. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (6 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kurları, hafta sonu piyasalarda sakin bir seyir izliyor. Hafta içi yaşanan dalgalanmaların ardından kurlarda önemli bir değişiklik gözlemlenmedi. Ekonomsit İslam Memiş, dolar endeksi ve ABD tarım dışı istihdam verilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Memiş, dolar endeksinin 102,24 seviyesinden kapanış yaptığını belirterek, ‘ABD'de Tarım Dışı İstihdam Verisi (TDİ) 150 bin beklentisine karşılık 240 bin olarak açıklandı. Bu durum, Fed’in 25 baz puan faiz indirim beklentisinin kesinleştiğine işaret ediyor’ dedi.

Doların uluslararası piyasalarda kısa vadede güçlü duruşunu korumaya devam edebileceğini söyleyen Memiş, 3 hafta önce altın ve gümüş yatırımcıları için dolarda bekleyenler adına avantajlı bir durumun ortaya çıktığını vurguladı. Memiş’in açıklamaları, yatırımcıların dikkatini dolardaki gelişmelere ve Fed’in olası faiz kararlarına çevirdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

6 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,23
Satış: 34,24

Euro
Alış: 37,62
Satış: 37,63

Sterlin
Alış: 44,92
Satış: 45,08